preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica

 > Naslovnica
O Centru

 

Centar za odgoj i obrazovanje Velika GoricaCentar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica osnovan je 1939. godine i jedan je od najstarijih domova sa školom za djecu i mlade s intelektualnim teškoćama.

Svrha postojanja Centra je osposobljavanje djece, mladih i odraslih osoba s intelektualnim teškoćama za što samostalniji život i rad uz uvažavanje njihovih specifičnih teškoća u funkcioniranju.

Centar teži pokrivanju svih potreba stručne podrške djeci i odraslim osobama s intelektualnim teškoćama i njihovom okruženju.   

                           

 

Obavijest

Nastava za sve učenike počinje 18.01.2021. godine u 8:00 sati na lokaciji Zagrebačka 90 i Kolodovrska 68 .

Radno proizvodne aktivnosti počinju s radom u 13,30 u Kolodvorskoj 68. 

 

Pismo ravnateljice

Dragi učenici, korisnici, djelatnici i poštovani roditelji,

u ponedjeljak  18.siječnja 20201. Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica počinje s radom u punom opsegu pružanja svih usluga našeg Centra.

Nastavni proces odvijat će se na dvije lokacije – Zagrebačkoj i Kolodvorskoj. Na lokaciji Zagrebačka odvijat će se i usluge psihosocijalne podrške, a na lokaciji Kolodvorska uz pružanje nastave pružat će se i usluge smještaja, boravka i radno proizvodnih aktivnosti  (RPA ).

Sretni smo što smo usprkos svim nedaćama, potresu i koroni koje su pogodile sve nas uspjeli organizirati pružanje svih usluga Centra i tako omogućiti nesmetan rad.

Tužni smo što je naša glavna zgrada teško nastradala u potresu i prema procjeni statičara nije dopušten boravak u njoj te su joj tako dodijelili narančastu naljepnicu. Druga zgrada nije nastradala i ona ima zelenu naljepnicu.

Rad će se i nadalje odvijati uz poštivanje svih epidemioloških mjera, uputa Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Učenici i korisnici u ponedjeljak 18.siječnja upoznat će se s prostorom, učit će kako se ponašati za vrijeme i nakon potresa, bit će na odgovarajući način upoznati s planom evakuacije koji su učitelji, odgajatelji i drugi djelatnici detaljno proučili.

U utorak, na obje lokacije i u obje smjene održat će se vježba evakuacije u slučaju potresa s učenicima, korisnicima i djelatnicima.

Vodili smo računa o mnogim pojedinostima kako bi se rad u promijenjenim uvjetima nesmetano odvijao na zadovoljstvo svih nas.

Svjesni smo da možda neće sve biti kao prije, svijet nije kao prije. Živimo u novom normalnom, no čvrsto vjerujemo u zajedništvo i sve vas kao naše partnere.

       S radošću i veseljem očekujemo vas u ponedjeljak 18. siječnja 2021.

       Svima nam  od srca želim sretnu, zdravu, mirnu i veselu godinu.

                                          S poštovanjem,

                                          Nikolina Vučković Barišić; prof.def.

                                          Ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica

Tražilica
 
Kalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 
Korisni linkovi
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica / Zagrebačka ul. 90, HR-10410 Velika Gorica / www.centar-odgojiobrazovanje-velikagorica.skole.hr / ured@centar-odgojiobrazovanje-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju